wedstrijdverslag VVO E1 van 24 november 2012

E1: wat een wedstrijd!
Vandaag, 24 november 2012, moesten we uit tegen RES E1. Laat dit nou net de ploeg zijn die
ons uit de beker heeft gegooid met 6-3! Ook toen waren we goed bestand, we gingen toen
de rust in met een lichte voorsprong, maar gaven we het in de tweede helft weg.
Vandaag wilden we startten met acht man vanwege de kou, maar de ploeg uit Bolsward
wilde hier niks van weten vanwege hun systeem. Dus 1 man op wissel en dit keer Bauke.
De opstelling was weer zoals altijd: Lars (keeper), Gosse (linksachter), Marick met een
hersteld oor (rechtsachter), Tim (in de punt), Mathijs (rechtshalf), Jacques (linkshalf) en
Pieter (spits).
Na 10 minuten voetballen met kansen over en weer wist Pieter voor de keeper te komen 01. Na 15 minuten voetballen kreeg Tim de bal en hij zag de keeper ver uit zijn doel staan en
met een hoge bal wist hij het net te raken 0-2. Na 18 minuten waren de jongens op en waren
we blij met een reserve speler zodat iedereen werd gewisseld. Door knap doordrukken van
RES werd het uiteindelijk 1-2. Op het eind van de eerste helft wisten we een lichte
voorsprong te houden. Na rust hebben we ons knappe en soms harde spel voortgezet
waardoor we op 1-3 kwamen door Pieter en iets later op 1-4, weer Pieter, door een prima
corner van Mathijs. Nog op het eind van de wedstrijd kreeg RES de bal voor de goal en
Marick dacht dat Lars de bal zou pakken en Lars dacht dat Marick de bal zou wegschieten: 24. We hebben een prima prestatie geleverd in een wedstrijd waarin iedereen alles heeft
We staan nu derde met 12 uit 4 en Nijland E1 staat tweede met 15 uit 6 en RES E1 nog
steeds eerste met 18 uit 7. Nog een paar wedstrijden inhalen en we staan eerste?