Budenaers Tom is niet ingevallen.
Gele kaarten:
Rode kaarten:
2’
Een hoekschop van de bezoekers wordt weggekopt en de afvallende bal wordt hard naast geschoten.
4’
Koen speelt, via een snel genomen vrije trap, Jeroen aan. Jeroen opent op Giel die met Peter een 1-2 uitspeelt en
de bal laag voor doel geeft. Mario neemt aan en draait weg tot tegen de doellijn en brengt de bal voor doel waar
Tim de bal in één tijd de bal hoog tegen de netten knalt en zo de stand op 1-0 brengt.
6’
Een lange bal van Koen bereikt Giel, die goed aanneemt en op snelheid voorbij zijn tegenstander gaat, maar hij
ziet zijn schot door de doelman in hoekschop gewerkt.
9’
Aanval van de bezoekers, met een pas tussendoor, maar Jeroen verdedigt goed en kan in hoekschop werken.
12’
Een center van Koen valt in het pak, Peter recupereert de bal en kan Giel bereiken, maar weer een schitterende
redding van de bezoekende doelman, die een hoekschop moet toestaan op het schot van Giel.
19’
Een goede center van Soren bereikt Tim die met een lob de uitgekomen doelman omspeelt, maar de bal botst net
naast het lege doel.
30’
Een vrije trap voor de bezoekers levert de gelijkmaker op. Eerst wordt de bal op de muur getrapt, maar de rebound
valt voor de voeten van een bezoekende aanvaller en die schiet de 1-1 binnen.
46’
Tim bedient Mario die goed opent tot bij Tom. Op de perfecte center van Tom komt Tim net te kort, maar Giel is
goed gevolgd en schiet hard op doel, maar het schot wordt in hoekschop gewerkt. Giel neemt de hoekschop en Jef
kopt de bal van dichtbij binnen en brengt de stand op 2-1.
70’
Een goede center van Tom bereikt Peter, die de bal goed aanneemt. Hij draait zich goed vrij, maar hij mist zijn
schot volledig en schiet naast.
88’
Tim kan op eigen helft vertrekken en alleen op doel afgaan. Hij probeert opnieuw een lob, maar de bal valt over
het doel.
89’
Een nieuwe aanval met Peter, Oguz en Wim. Uiteindelijk krijgt Wim de bal aangespeeld, maar hij schiet te zwak.