Budenaers Tom – Urena Carlo – Mussen Tim – Daniels Dimitri – Schepers Robin – Bras-Geraldez Kevin
Gele kaarten:
Vos Tim
Rode kaarten:
5’
Een vrije trap aan de grote backlijn wordt rechtstreeks in de kruising getrapt en het staat 1-0.
10’
Aanval door het centrum, maar gelukkig voor Niel gaat het schot maar net naast.
22’
Balverlies levert een nieuwe aanval voor de thuisploeg op. Dimitri kan in eerste instantie nog in hoekschop
werken. Op deze hoekschop kan de thuisploeg de 2-0 tegen de netten trappen.
26’
Oguz werd foutief gestopt op de rand van de backlijn, toen hij een center van Carlo wou controleren. De
vrije trap wordt door Tim laag op de doel geschoten, maar de doelman duwt de bal in hoekschop.
29’
Op een hoekschop van Oguz komt Olivier goed inlopen en kopt de bal naar de verste hoek, maar zijn kopbal
wordt net voor de doellijn weggeveegd.
37’
Tim V. staat op de goede plaats om een een ingekopte bal voor de lijn weg te werken.
43’
Tom moet goed tussenkomen om een grotere achterstand te voorkomen.
47’
Na een actie door het centrum kan de thuisploeg er 3-0 van maken.
50’
Tom kan redding brengen op een nieuwe uitbraak van de thuisploeg.
58’
Een mooi uitgespeelde aanval brengt een plaatselijke aanvaller alleen voor doel, maar scoren lukt niet.
62’
Aanval op de linkse flank, maar de center wordt gelukkig voor Niel net naast gekopt.
72’
Carlo rukt mee op en probeert het met een afstandsschot, maar de bal wordt onder de lat weggehaald.
78’
Een nieuwe aanval en Niel wordt totaal uit verband gespeeld, en de 4-0 wordt simpel binnengelegd.
84’
Opnieuw een doorbraak op links, maar gelukkig gaat de bal deze keer via de buitenkant van de paal naast.
88’
Op een simpele manier laat Niel zich een vijfde keer verslaan, waardoor de eindstand 5-0 is geworden.