weekend van de Kikkers gewonnen te hebben, was AthenA op jacht naar de volgende 3
punten. De heren hebben dit jaar nog geen uitwedstrijd gewonnen dus was iedereen
gebrand om dat voor het eerst te doen!
Goede start:
Zoals vaker kwam AthenA fel uit de startblokken. Het team startte goed en dit zorgde
voor dreiging bij de goal van Houten. Dit werd al snel bevestigd, in de 8e minuut werd de
0-1 voor AthenA gescoord. Robert-Jan Mosseveld kaatste de bal op schone wijze door en
zette Mats Kaas 1 op 1 voor de keeper die de bal binnen kon pushen. Een prima start
dus! Na deze goal kreeg Houten het overwicht. Houten kreeg een aantal strafcorners
maar de cornerverdediging onder leiding van Mick Maarschalkerweerd stond goed. Mick
maakte nog een aantal fraaie reddingen maar kon de 1-1 helaas niet voorkomen. Een
goede aanval van Houten werd binnengetipt. Het resterende gedeelte van deze helft ging
gelijk op waardoor de heren met een 1-1 ruststand aan de thee konden.
De 2e helft:
Het stond gelijk dus er was nog van alles mogelijk. Het was een open wedstrijd met twee
aanvallende ploegen. AthenA leed echter veel onnodig balverlies. Houten kon hier al snel
van profiteren en tikte bij de 2e paal de 2-1 binnen. De mannen uit de Watergraafsmeer
zijn dit jaar al meerdere keren van een achterstand teruggekomen dus knokte de ploeg
stug door. Helaas ontbrak het aan scherpte en kon Houten ook de 3-1 binnen tippen. Zo
keek AthenA al snel tegen een behoorlijke achterstand aan. Helaas werd de voorsprong
van Houten nog groter. De 4-1 werd uit een strafcorner in de linkerbovenhoek gesleept.
AthenA viel aan maar helaas werd de paal geraakt na een backhand schot. Tot overmaat
van ramp maakte Houten de 5-1 uit een strafcorner. Weer geen uitoverwinning voor
AthenA. Houten was zeer doeltreffend deze middag wat gezorgd heeft voor een grote