5-0
De wedstrijd
De Weebosch geen kans tegen Netersel
Zonder al te veel inspanning te leveren heeft Netersel De Weebosch getrakteerd op een ruime
nederlaag. Door onder meer drie doelpunten van Stijn van Zuilichem werd de 5-0 eindstand
genoteerd. Daarmee werd de goede reeks van de afgelopen wedstrijden (5-0 en 4-1 winst)
voortgezet.
De start van de wedstrijd was rommelig en slordig van beide kanten. De eerste kans kwam voor
Netersel pas in de 14e minuut. Deze kans werd ook direct verzilverd door Stijn van Zuilichem na een
rommelige actie van Martijn Michiels. Ondanks het slechte begin was er ruim veldoverwicht voor de
thuisclub. De scherpte was niet aanwezig, waardoor menige mogelijkheden om zeep werden
geholpen. Mark van Herk schrok zelf van zijn grote kans en schoot hem oog in oog met de keeper
naast. Net voor rust werd de wedstrijd al beslist door Anel Selimovic. Hij tikte een voorzet van Luuk
van de Sande binnen.
Netersel kwam fris uit de kleedkamer en ging opzoek naar meer doelpunten. Net als in de eerste
helft waren er tal van mogelijkheden op een uitbreiding van de score. Toch was het pas de 67e
minuut dat de 3-0 viel. Wederom scoorde Stijn van Zuilichem. Na een individuele actie tikte hij de bal
langs de keeper van de Weebosch. Hiermee was het verzet van de Weebosch verbroken en
probeerde Netersel haar doelsaldo verder uit te breidden. Niet veel later werd de marge nog verder
uitgebreid. Frank van Woensel kopte een vrije trap van Anel Selimovic binnen bij de tweede paal (40). Na een gemiste kans van Ad Schellekens werd even later toch de 5-0 op het scorebord gezet. Stijn
van Zuilichem bracht zijn seizoensaantal al op 11 in 9 wedstrijden. Luuk van de Sande speelde fraai
zijn tegenstander uit en legde hem panklaar voor de topscoorder. Netersel hoopt haar goede reeks
volgende week een vervolg te geven tegen koploper Hapert.
Bij deze wil VV Netersel ook de mogelijkheid aangrijpen om haar hoofdsponsoren te bedanken. Het
eerste elftal heeft dit seizoen de beschikking over nieuwe trainingspakken, mogelijk gemaakt door
Derkx Sports & Casuals uit Bladel. Daarnaast wil VV Netersel van den Berg Elektro in Bladel