Doelpunten: Tom Slangen 4x, Jorn Roijen 1x, Angelo Lacroix 1x
Aanval:
Reserves:
Rik Hermans-Angelo Lacroix-Mickey van Wissen
Verslag
BMR2 had op 31 oktober verloren van Willem 1 3. Deze nederlaag had men geheel aan zich zelf te
wijten. Een aantal spelers had de avond ervoor teveel aan Bachus geofferd en de gevolgen waren
dan ook rampzalig. Na drie weken stond nu Rapid 3 als tegenstander op het programma. Dit was de
enige ploeg die tot dusver van Willem 1 3 had gewonnen. (3-0 in eerste wedstrijd van het seizoen)
Uit een verslag in de krant was verder bekend dat een aantal van de Rapid 3 –spelers recentelijk ook
hadden meegespeeld bij Rapid 1. Alle redenen dus voor BMR 2 om de tegenstander niet te
onderschatten.
Door de blessures van Jordy en Daan had de trainer gekozen voor een aanval waarin de jeugdige Jorn
mocht starten.
Onder leiding van Maurice werd gestart op een glibberig veld.
Vanaf de eerste minuut trekt BMR 2 ten aanval. De beste kans is er in het begin voor Jeroen die de
keeper al gepasseerd is maar vervolgens uitglijdt. Rapid stelt hier enkele gevaarlijke uitvallen
tegenover die echter zonder resultaat blijven.
Na een schot tegen de kruising door Jeroen blijft de bal in het bezit van BMR. Goed doorzetten van
Tom in combinatie met een fout van de Rapid-keeper resulteert in de 20 minuut in een op dat
moment verdiende 1-0.
BMR2 blijft Rapid 3 bestoken met aanvallen. Er komen kansen voor Jeroen, Jorn en Tom maar de
gewenste 2-0 valt niet. Rapid komt ook enkele malen gevaarlijk voor het doel maar Guido weet door
goed ingrijpen een doelpunt te voorkomen.
De tweede helft begint zoals de eerste helft is geeindigd. BMR blijft aanvallen. Jorn krijgt een mooie
kans na goed voorbereidend werk van Jeroen maar de keeper van Rapid pareert de bal. De hieruit
volgende corner levert ook niks op.
Het is echter maar uitstel van executie. Tom krijgt het op zijn heupen. Hij maakt een panna bij een
Rapid speler en schiet de bal tussen de benen van de keeper in het doel: 2-0.
De aanvallen van Rapid worden steeds spaarzamer en ook minder gevaarlijk. De trainer brengt
Angelo in voor Jeroen. BMR krijgt een vrije trap na een handsbal van Rapid. Tom trapt de bal van
links voor het doel maar wordt door iedereen gemist. De tegenaaval van Rapid levert ook niks op.
Een prima kans op 3-0 wordt door Tom om zeep geholpen als hij de bal hoog over schiet wanneer hij
vrij voor de keeper komt. Even later is het wel raak. Angelo zet goed door en bezorgt de bal bij Jorn.
Uit de draai scoort Jorn in de 72-minuut de 3-0 in de linkerbenedenhoek.
Brian wordt vervangen door Rik. Het is wachten op het volgend doelpunt. Tom gaat goed door op
links en biedt Angelo een niet te missen kans aan de laatste paal. De 4-0 is een feit in de 77-minuut.
Jorn wordt vervangen door Mickey. Bij zijn eerste balcontact legt Mickey de bal breed op Tom die
eenvoudig de 5-0 binnen tikt. Het slotaccoord is weer voor Tom. In de 86-minuut scoort hij de 6-0 en
daarmee een hattrick.
BMR 2 heeft een overtuigende overwinning geboekt op een tegenvallend Rapid dat nooit een echte
vuist heeft kunnen maken. BMR 2 heeft een prima prestatie geleverd. Dankzij goed spel zijn zes
doelpunten gescoord en is de nul gehandhaafd.
Uw reporter: Felix.