Wie tegen wie:
Wanneer:
Veldzicht – Roode Pelicaan
08-05-2011 (Moederdag)
Na een week “verslagloos” te zijn geweest deed onze verslaggever weer mee deze wedstrijd
op Moederdag tegen Roode Pelicaan!! Iedereen blij want nu komt er tenminste weer een
verslag (en ik maar denken dat het om de voetbalkwaliteiten ging hé!!).Hoe dan ook, het was
weer eens een prachtige dag die weer goed bijdraagt aan de droogte in Nederland.
Aangezien we vorige keer tegen Roode Pelicaan goed klop hebben gehad, had onze
aanvoerder Tijn ons goed voorbereid en stond iedereen voor de wedstrijd al op scherp. Door
een aantal afmeldingen kon Tijn deze week ook een beroep doen op oudgediende Roy en Mo.
Hiermee was onze aanvoerder maar wát blij want deze jongens wilde graag bewijzen dat ze
nog met ons niveau mee konden komen;-)
Het begin van de eerste helft ging ontzettend gelijk op en leverde ook geen echte grote kansen
op voor beide partijen. De verdediging van Veldzicht stond als een huis en met onze
invalkeeper Louis “De Pitbull” dachten we een goede sluitpost te hebben (onthoud dit voor
verderop in het verslag). Doordat met het hele team verdedigd werd konden we aan aanvallen
gaan denken.. en hoe! Onze oudgediende Roy en onze eigen Michael “The New Choco”
stonden samen spits en zorgde met hele fijne aanvallen voor 2-0 met het rustsignaal!
Vanzelfsprekend ging iedereen met een grote glimlach richting de thee die er deze keer al
stond!! (Goedzo Johan).
Tijn hoefde niet veel te wisselen aangezien alleen Peter “De Lepe” de eerste helft reserve
stond. Mo ging eruit (na een goede eerste helft, maar hij was moe: watje) en Peter ging spits
spelen.
De 2e helft was nog niet goed en wel op weg of onze geweldige doelman Louis kreeg
medelijde met de tegenstander en besloot de bal, in de eigen 16-meter, aan de tegenstander te
geven. Die nam dat kado met beide handen aan wat de 2-1 betekende… (ik zei toch al dat we
DACHTEN dat we een goede sluitpost hadden). Gelukkig voor Louis maakte Roy vrijwel
direct de 3-1 waardoor wij mild waren voor Louis.
Het leek dat de Roode Pelicaan er na de 3-1 niet meer in geloofde want Veldzicht
produceerde aanval na aanval wat leidde tot prachtig spel en dus ook tot meer doelpunten.
Toen de rust terugkeerde in Bokhoven was de uitslag 7-1 voor Veldzicht!! Roy en Michael
hadden beide een hattrick op hun naam en Tijn “De Witte Tovenaar” verdient ook een
vermelding doordat hij een niet zelfzuchtige assist gaf aan onze Etienne “De Onvoorspelbare