Wedstrijdverslag vv Dieren D5

Wedstrijdverslag vv DIEREN D5 – SDZZ D2 02 APRIL 2016 uitslag: 0-5
Vv Dieren D5
Voor de tweede maal dit seizoen met een volledig eigen team (hoewel nu doelman Silas van de E1
nog een helftje mee kon doen!) een competitiewedstrijd spelen. Toch waren er diverse blessures
vanwege de doordeweekse “Cruyff Court wedstrijden”. Ralph, Jibbe, Jens, Yahye waren o.a. hierdoor
niet aanwezig.
Diegene die vandaag wel aanwezig waren hadden er duidelijk zin in! Potdicht zat het achterin met
Barish, Duco, Bas en als extra slot op de deur Jelle. Voorin was Robin weer zo scherp als een mes en
hielden Tobias en met name in de 2e helft Bodhi de backs van vv Dieren weer enorm bezig. Voeg
daarbij het middenveld met Milan, Samir die eerst de verdedigende taken uitstekend uitvoerden en
ook nog voldoende creativiteit over hadden om de spitsen aan het werk te houden.
Na al een paar kansen gemist te hebben (Milan op de paal) werd het voor rust dan toch 0-1. Milan
speelde in op Roy, die Robin in staat stelde net onder de lat te scoren. Niet veel later de 0-2. Ditmaal
probeerde Roy af te drukken, maar zijn schot werd geblokt door de Dieren verdediging. Niet
afdoende, want Robin stond al weer klaar om de bal fraai in te schieten. Even later plaatste Robin de
bal keurig opzij naar de meegelopen Roy en stond de 0-3 ruststand op het “overigens niet
aanwezige” scorebord.
Na rust weer even kort een verslapping, maar Robbie stond zijn mannetje in het doel en voorkwam
enkele malen een tegentreffer. Kwaliteit komt echter altijd bovendrijven en met een bijzonder fraaie
actie langs de zijlijn en doorlopend tot aan de achterlijn stelde Bodhi de zojuist ingevallen Silas in
staat de 0-4 aan te tekenen. Uit een mooie aanval kwam ook de 0-5 voort. Waar Silas bij aankomst in
Dieren zijn broer Robin nog trakteerde op een autodeur tegen zijn neus, trakteerde hij zijn broer nu
op het veld met een slimme pass, waardoor Robin oog in oog kwam te staan met de doelman van vv
Dieren. Hij prikte voor de 3e maal raak vandaag 0-5.
Wederom een prima uitslag!!!!!!! GEFELICITEERD!!!!!!